Házhozszállítás Sopron és a Fertő-part településein, Győrben és Csornán! További infó

Blog

Tökéletes steak sütése

A Steakfogyasztásnak óriási kultúrája van világszerte, hatalmas népszerűsége miatt nagy a tárháza, amiből válogathatunk.

Tatár beefsteak azoknak, akik szeretnek "flancolni"...

Ez nem csupán egy tatár beefsteak... Ez maga az ízélmény, az ízek robbanása a szájban.

Tatár beefsteak

A tatár beefsteak egy európai gasztroélmény, amit szinte minden országban megtalálhatunk. Elfogyasztása inkább egy szertartáshoz hasonlítható, mint egy egyszerű étkezéshez.

Párolt marhanyak

A marhanyak az egyik legzamatosabb része a marhának. Tökéletes ragukhoz, illetve párolt ételekhez. Omlós, puha, így levesekhez is tökéletes.

Pannon marhapofa

A marhapofa Sopron és Burgenland egyik legnevezetesebb marha alapanyagai közé tartozik. Rendkívül fantáziadús ételek alkothatók belőle.

A legismertebb magyar húsleves - recept

A beteget meggyógyítja, a macskajajt elmulasztja, a vándort hazavárja, a háziasszonyt magasztalja, és az ünnepet ő teszi igazivá: a legismertebb magyar húsleves, az Újházi tyúkhúsleves.

Csülök pörkölt recept

A sertéscsülköt mossuk meg és vágjuk kisebb darabokra.
Egy nagy lábasban hevítsük fel a zsírt vagy olajat közepes hőmérsékleten.

Mi az a sous vide?

A sous vide (ejtsd: szuvid) egy olyan főzési technika, amely precíz hőmérséklet-szabályozást alkalmaz, mellyel egyenletes, éttermi minőségű eredményeket érhetünk el.